perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pennut 12 viikkoa

Meidän pikkuisen riemupallerot ovat nyt saavuttaneet tärkeimmän etapin pienen kisun elämässä, eli luovutusiän! Pikkuisia odotellaan jo kovasti uusissa kodeissaan, ja me täällä pentukodissa olemme ja aloittaneet surutyön pentujen muuton takia. Vaikka ikävä tulee olemaan kova, niin olen valtavan iloinen ja helpottunut että pennut ovat kuitenkin saaneet arvoisensa kodit ja tulevat varmasti olemaan tärkeitä jäseniä uusissa perheissään.

Tänään pentue kävi elämänsä toisella eläinlääkärireissulla. Hieman tuntui porukkaa jännittävän ja pieniä miukaisuja kuuluu kopasta automatkan aikana. Perillä eläinlääkärissä yritettiin kovasti kurkistella kopasta ja ihmetellä ulkona näkyvää maisemaa. Aseman henkilökunta oli välittömästi myytyjä pennuille, ja lupailtiinpa heille jopa söpöyspalkintoa näyttelyssä, mikäli sellainen kategoria olisi tarjolla. En yhtään ihmettele, eihän näitä voi kertakaikkiaan olla ihastelematta! 

Jokainen sai vuorollaan rokotukset ja sirun (hirrrrmuisen isolla piikillä!), sekä tarkistettiin pentujen yleiskunto. Poikien pallit todettiin tällä kertaa olevan paikallaan, eikä napatyriä tai muuta huomautettavaa löytynyt. Kuulemma oikein hyvin voivia pentuja kaikenkaikkiaan :) Rokotus- ja sirupiikki sai tietysti porukan vähän valittamaan kohteluaan, mutta ihan vain pikkuisen. Jedi oli kaikista reippain eikä tainnut edes huomata kun (järkyttävän!) iso piikki tuikattiin selkänahkaan.

Hui kauhistus, missä me ollaan?!

Painoakin pennuilla alkaa olla jo ihan oikean kissan verran. Lisäystä päivittäin on tullut 20-30 g hyvin tasaiseen tahtiin. Han pitää edelleen porukan mainetta yllä 1700 g painollaan ja Leia tyttönä katsoo hieman tarkemmin mitä suuhunsa laittaa pitäen linjansa kurissa 1400 g massallaan. Uusin tuttavuus ruoissa on ollut Feline Porta 21 kitten ja se on ollut kovin porukan mieleen. Sain siis käydä täydentämässä ruokavarastoani pikaisesti ettei tämä herkku lopu kerta kaikkiaan kesken :)

Anakin Skywalker

Dark Jedi

Han Solo 
(niin, muistakaa tarkistaa pesukoneenne ennen käynnistämistä! :D )

Rebel Leia, taustalla Han Solo ja emo Ninja

Rebel Leia


Veljekset Han ja Jedi

Sisarukset Anakin ja Leia

Anakin on siis lähdössä ensimmäisenä rohkelikkona uuteen kotiinsa. Enää ei ole kuin muutama yö aikaa viettää laatuaikaa tämän ihanan pörröpallon kanssa. Seuraavana lähtee Han ja sitten viimeisenä Jedi. Leia-tyttönen jää tänne meidän seuraksi, ja saa nähdä milloin pääsemme piipahtamaan hänen kanssaan näyttelyssä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti