lauantai 21. helmikuuta 2015

Pennut 10 viikkoa

Viime viikolla oli pennuilla vuorossa ensimmäinen auto - ja eläinlääkärireissu! Pieni nelikko sai siis ihka ensimmäiset rokotuksensa läheisellä eläinlääkäriasemalla. Pennut saivat eläinlääkäriltä kovasti kehuja reippaudestaan, vain Leia pikkuisen älähti pistoksen tuntiessaan. Muuten pikkuiset olivat kyllä todella reippaita reissaajia, eikä lyhyt automatkakaan harmittanut yhtään. Vaikka varsinainen pentutarkistus tehdäänkin sitten lähempänä luovutusta, tutki eläinlääkäri pennut noin päällisin puolin ja totesi pikkuisten olevan kaikin puolin kunnossa. Huolta aiheutti ainoastaan Jedin perhekalleuksien tilanne, sillä ainakaan vielä ne eivät löytyneet sieltä mistä pitäisi. Pentutarkastuksessa sitten nähdään myöhemmin mikä sen hetkinen tilanne on. Toivottavasti tavarat löytyy oikeilta paikoiltaan!

Pennut ovat alkaneet myös pikkuhiljaa tottua eläinkaupan antimiin ruoissa. Suurinta herkkua on tällä hetkellä Natures:menun Kitten -eväs ja Animonda Carny Kitten -ruoat. Raksuista RC:n Babycat on edelleen se ehdoton, jonka kuppi tyhjenee ensimmäisenä. Muitakin on tarjolla, Hill's, Schesir, Orijen yms, mutta niitä syödään vasta jos suosikkikuppi on tyhjänä. Pennut ovat ylittäneet kilon maagisen painorajan reilu viikko-pari sitten, Han Solo ollen muita pentuja yli 100 g painavampi.

Reviiriä ollaan myös kovasti laajennettu. Pennut on päästetty vihdoin portaisiin, ja niissä kiipeily sujuu onneksi hyvin. Alakerta on kovin kiinnostava ja joka soppi pitää tietenkin tutkia. Emoa taitaa pikkuisen myös jännittää pentujen tutkailu, sillä välillä mamma huhuilee pentujaan kovasti kun pikkuiset katoavat näkyvistä. Samaten sisarusten turva tulee välillä mieleen pennuilla jos joku eksyy yksin vaeltelemaan talossa eikä muita ole näkyvissä. Silloin pitää tietenkin miukua kavereita kovasti paikalle! :)
Anakin Pörröinen

Han Solo Ahmatti

Dark Jedi Viiksekäs

Leia Neitokainen

Veljesrakkautta by Jedi & Han <3

Lötköpötköt Leia ja Anakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti