maanantai 23. toukokuuta 2016

Pennut 6 viikkoa


Vasta näitä kuvia selatessa tajuaa miten hurjaa vauhtia lapsoset kasvavat! Tänään 6,5 viikon iässä pojat ovat 822 g (Valo), 825 g (Touko), 836 g (Usva) ja Nuppu tietysti pienimpänä tasan 800 g. Nousua on ollut viikon takaisesti jopa 140 g eli hyvin maistaa eväs! Käynti on jo varmaa ja juoksuvauhti ällistyttävän nopea. Leia-emo on välillä hätää kärsimässä kun pennut poikkoilevat sinne tänne, eivätkä tule paikalle vaikka emo mitenkä käskee. Silmien sinestä on pennuilla jäljellä enää sininen rinkula reunoilla ja vihertävänruskea väri on alkanut saada alaa. Jännä nähdä mihin väri kehittyy, sillä Leialla ja varsinkin veljellään Jedillä on hyvin oranssihtavat silmät.

Tähän mennessä pennuille on maistunut hyvin kaikki mitä eteen on kannettu. Pikkuhiljaa on alkanut varsinkin jauheliha jäädä kuppiin, eli ilmeisesti nyt halutaan jo isojen mirrien ruokaa. Usva varsinkin on varsin innokas lihapalojen työstäjä, ja sydän-kieli -kupilla käy kova kuhina kun sitä on tarjolla. Mitä enemmän lihaa, sen paremmin maistuu!

Pentujen rekisteröinti alkaa olla pikkuhiljaa käsillä. Näyttäisi sille, ettei Usvasta tule mustan hopeamuunnosta, sillä korvantaukset ovat pysyneet juurestaan mustana. Nuppu on ilmeisesti sinihopeatiikeri valkealla, Valo sinitabby valkealla ja Touko, ehkä kaikesta arpomisesta huolimatta kuitenkin ruskeatabby valkealla. Huoh, kyllä aiheuttavat suurta päänvaivaa täällä nämä rekisteröintikoodit :D

Nuppu

Nuppua nukuttaa

Pääsinpäs kiipeämään kiipeilypuuhun ihan itse! Nuppu

Nyt kelpaa venytellä!

Nuppu

Touko ja ruskea väritys(!) :D

Touko söpöilee, ihana <3

WAAT?! Usva ihmettelee jotain kovasti...

Venytykset on suoritettava ennen sohvalta alas tuloa.
Usvan jalkakarvojen seassa on hauskasti valkoista.

Kiitos! Hyvää oli eväs!

Mä en ole ihan varma nukuttaako, siksi suljin toisen silmäni tuumii Valo.

No mutta Valo <3

Nuppu ja Valo painimassa.

Valo

Valo ja mammaEi kommentteja:

Lähetä kommentti