perjantai 23. tammikuuta 2015

Pennut 5 viikkoa

Nyt piisaa jo vauhtia! Pennut ovat alkaneet liikkua todella aktiivisesti ympäri taloa ja telmivät keskemään treenaten tuikutärkeitä metsästäjän taitoja. Kiinteä ruoka maistuu myös hyvin, ja välillä käydään jopa emon kupilla maistelemassa. Pisut ja kakat ovat alkaneet osua hyvin hiekkikseen, vaikka yhden pennun kohdalla emo tuntui jatkavan pissitystä ja kakatusta hieman liian pitkään. Pikkuiset ovat alkaneet kiipeilemään pikkuisissa raapimispuissa, mutta iso on saanut jäädä vielä rauhaan. Nyt pennut nukahtelevat sinne tänne, eli saa katsoa todella tarkkaan ennenkuin perheen ihmisjäsenet röhnähtävät sohvaan. Pentujen leikkikaveriksi kelpaa kuka tahansa, joko sisarukset tai kuka tahansa, joka sattuu paikalla rapsuttamaan ja silittelemään näitä pieniä suloisuuksia. Nämä ovat kyllä pentuja parhaassa iässä, vielä pikkuisen vaappuvia, mutta kuitenkin jo ihan kaikki ison kisun elkeet pesuja ja kehräyksiä myöten! Pentujen rekisteröinti on nyt lähetetty Kissaliittoon, eli nyt odotellaan virallisia papereita pikkuisille :)

Fi*Sinimetsän Han Solo NFO n 03
*VARATTU*

Fi*Sinimetsän Rebel Leia NFO n 09 22
*Jää kissalaan* 
Fi*Sinimetsän Dark Jedi NFO n 09
*VARATTU*


Fi*Sinimetsän Anakin Skywalker NFO a 09 23
*VARATTU*
Anakin on siis pennuista vielä vapaana! Luonteeltaan pentu on rohkea ja lähtenyt ensimmäisenä pentueesta "maailmalle" eli tutustumaan pentukopan ulkopuolelle. Tulee myös ensimmäisenä luokse herättyään ja tulee toimeen erittäin hyvin perheen lasten kanssa. Anakin on muutenkin hyvin seurallinen pörröpakkaus, joka ottaa mielellään rapsuja vastaan <3

Anakin myydään siis kissaliiton sopimuksella lemmikiksi tai näyttelykastraatiksi. Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostuit antamaan hyvän kodin tälle ihanalle pörröpallolle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti